KBO-Brabant

Seniorenvereniging Hoogeloon is aangesloten bij KBO-Branbant. Leden van Seniorenvereniging Hoogeloon zijn daarmee automatisch lid van KBO-Brabant. Een deel van de contributie (in 2019: € 11,93) dragen we af aan KBO-Brabant. Daar staat tegenover dat u gebruik kunt maken van de (financiële) voordelen die KBO-Brabant haar leden aanbiedt:

KBO-Brabant telt zo’n 130.000 leden en is daarmee een grote belangenbehartiger van senioren in Brabant. Bijvoorbeeld op het gebied van WMO-ondersteuning.

  • Voor vraagstukken op het gebied van zingeving kunt u bij KBO-Brabant terecht.
  • In het ledenblad ONS, dat u elke maand ontvangt, is naast veel informatie ook ruimte om op zoek te gaan naar een reis-, hulp-, stap- of levensmaatje. Of kijk eens op de site van KBO-Brabant, ook hier kunt u een oproep plaatsen of reageren op een ander.
  • Deskundig advies over bijvoorbeeld erfkwesties en testament, problemen met buren, AOW, pensioen of verzekeringskwesties door de juridische helpdesk
  • Financieel voordeel via Ons ledenvoordeel, Ons energievoordeel, bij de zorgverzekering, schadeverzekering en bij de rijbewijskeuring.

Meer informatie over het ledenvoordeel