Zomeractiviteiten 50+-ers

Fijn dat we weer van start kunnen gaan met een groot gevarieerd aanbod aan activiteiten. Natuur, cultuur, creativiteit, sport en musea wisselen elkaar af. Voor de 13e keer is het plaatje voor drie weken op stap weer rond. Door de grote, enthousiaste inzet van de werkgroepleden zijn er 27 activiteiten vastgelegd. Kiest u voor een klei-workshop bij Koos Linnemans, een kaasje maken bij de Ruurhoeve, een bezoek aan het DAF-Museum, een bedrijfsbezoek aan Vencomatic of Van den Borne Aardappelen? Of voor een andere creatieve workshop, wandeling of museumbezoek? Ook als u minder mobiel bent zijn er mogelijkheden zoals een middagtocht naar het Edah- en het draaiorgelmuseum in Helmond.

Deze Zomeractiviteiten worden georganiseerd voor iedereen vanaf 50 jaar uit de gemeente Bladel. U hoeft dus geen lid te zijn van de Seniorenvereniging om deel te kunnen nemen. De Zomeractiviteiten zijn dit jaar van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus. Leden van de Seniorenvereniging ontvangen het informatieboekje deze week.

De inschrijving start op zondag 3 juli en eindigt op 17 juli. Het zou voor ons heel fijn zijn als u online (digitaal) wilt en kunt aanmelden voor de activiteiten waaraan u wilt deelnemen. Niet-leden kunnen het programma vinden op http://www.seniorenverenigingbladel.nl (activiteiten, zomeractiviteiten) of (tot 8 juli) een informatieboekje opvragen bij Rianne Beerens, Driesboom 7, telefoon 682247. Hier kunt u ook de ingevulde inschrijfformulieren inleveren als u zich niet digitaal kunt aanmelden.

De zomeractiviteiten vormen een samenwerkingsverband tussen de seniorenverenigingen Bladel, Netersel, Hoogeloon, Casteren en Hapert. In de werkgroep zijn alle dorpen vertegenwoordigd door leden uit deze dorpen. Het mooie hiervan is dat u geen lid hoeft te zijn. Iedereen is welkom om te genieten en zich te laten verrassen door de activiteiten.

Wij hebben er zin in, doet u (weer) mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s