We gaan weer beginnen!

We beginnen voorzichtig met het opstarten van enkele activiteiten: woensdag 16 juni start om 10.30 uur de stoelengym in den Bogerd. Bent u niet meer zo mobiel maar wilt u wel wat beweging? Dan is de stoelengym misschien iets voor u. Kom geheel vrijblijvend eens kijken of nog beter meedoen!
Op donderdag 17 juni, om 9.30 uur is het tijd voor gymnastiek in den Anloôp. Hopelijk zijn alle leden weer present en uiteraard zijn ook nieuwe leden van harte welkom om mee te doen. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels. Beide activiteiten worden verzorgd door fysiotherapeut Ed Kennis.

Op woensdag 23 juni gaan we weer gezellig samen fietsen. Vertrek om 13.30 uur bij den Bogerd. Jo Brans zorgt voor een mooie route van ongeveer 30 km, een mooie afstand om mee te beginnen…en natuurlijk met een stop onderweg bij een gezellig terras. Ben op tijd, dan kun je meefietsen!

Met de andere, binnen-activiteiten wachten we nog even tot na de zomer.

Verschillende activiteiten kunnen wel wat nieuwe leden gebruiken, bijvoorbeeld het koersballen, volksdansen en Tai Chi. U heeft nog een paar maanden om te besluiten mee te gaan doen, beter is natuurlijk om samen met uw partner, vriend(in), broer, zus of buurvrouw/-man te komen. Heb het er alvast maar eens over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s