ONS Zomerfair op 22 juli

Zin in een vrolijke Zomerfair? Donderdag 22 juli in Veldhoven!

Er weer eens lekker op uit, daar heeft iedereen zin in! Op donderdag 22 juli organiseert onze koepelvereniging KBO-Brabant de Ons Zomerfair in Veldhoven, bij Koningshof. Lekker slenteren langs de kramen van creatieve senioren, genieten van hun ambachtelijke talenten, inspiratie opdoen en informatie inwinnen om zelf thuis aan de slag te gaan.

Op deze Zomerfair exposeren KBO-leden hun hobby’s/creaties. Van breiers, houtbewerkers en schilders tot edelsmeden, keramisten, tekenaars en glazeniers. KBO-Brabant barst van het creatieve talent. De ruim 120 deelnemers hebben een podium, stand of kraam waar ze hun kunsten kunnen exposeren, demonstreren en (indien gewenst) verkopen. Zoals het er naar uitziet doen ook enkele leden van Seniorenvereniging Hoogeloon hieraan mee.

Ons Zomerfair wordt een festijn met muziek, gezelligheid en vooral: met ú. Natuurlijk, het coronavirus moet voldoende onder controle zijn, want het gaat alleen door als het veilig kan en mag. Daar hopen we allemaal op!

Aanmelden: Ons Zomerfair is bedoeld voor senioren vanaf 50 jaar. U hoeft geen lid van de KBO te zijn. Deelname is gratis. U moet zich alleen wél even aanmelden. Dat kan via de website van KBO-Brabant: http://www.kbo-brabant.nl/aanmelden-zomerfair-2/

U krijgt een bevestiging in uw mailbox. Dat is tevens uw toegangsbewijs. Doordat u uw e-mailadres achterlaat kunnen wij u bereiken in het geval de Zomerfair onverhoopt niet door mocht gaan, of als er andere bijzonderheden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s