Activiteiten afgelast!

Alle activiteiten van Seniorenvereniging Hoogeloon gaan tot nader order, maar ten minste tot en met 13 april, NIET door. We volgen de richtlijnen van de gemeente en KBO-Brabant om terughoudend te zijn met sociale contacten.

Het betreft in Den Bogerd: volksdansen, rikken op dinsdagmiddag, stoelengym, koersbal, bridge en kienen; in den Anloôp: gymnastiek. Het wandelen zou in principe door kunnen gaan omdat dat een buitenactiviteit is, maar dan wellicht zonder koffie na afloop.

Ook de extra activiteiten zoals het muziekprogramma op 19 maart, het Lenteconcert op 22 maart en de culturele dag op 4 april (alle drie in Den Tref), gaan niet door, evenals de informatiemiddag Niet Aangeboren Hersenletsel die op 20 maart in Den Bogerd gepland stond. Hiervoor wordt een nieuwe datum gezocht. Dit wordt in ieder geval ná Pasen. Ook voor de muziekmiddag met De Doordrukkers op vrijdagmiddag 3 april in den Bogerd, wordt een nieuwe datum gezocht. Hou het Hoogeloontje in de gaten. De kaartjes blijven geldig. Het Seniorendiner van woensdag 25 maart wordt in principe verplaatst naar woensdag 29 april. Heeft u zich al opgegeven en betaald, dan geldt uw aanmelding voor 29 april. Wilt of kunt u dan niet mee gaan eten, meld het dan even bij Jo Brans (tel: 0638920425), dan krijgt u uw geld teruggestort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s